Sviestmaize ir izcils cilvēces izgudrojums. Droši vien nav neviena cilvēka, kurš vismaz reizi dienā neēstu vismaz vienu sviestmaizi. Vienkāršākā sviestmaize ir maize un sviests, taču mūsdienu ēdieni kļūst arvien sarežģītāki un sviestmaizes nav izņēmums. Zemesriekstu sviesta želejas sviestmaize piedāvā divu veidu sviestmaizes: vistas gaļu un želeju un zemesriekstu sviestu. Izvēlieties, ar kuru no tiem sākt, un sāciet gatavot. Katru sastāvdaļu gatavosi no nulles, no izvēlētajiem augļiem būs jāgatavo pat ievārījums, bet zemesriekstu sviests jāsamaļ un sablenderē blenderī. Sviestmaižu maize ir jāapgrauzdē tosterī, pēc tam izklāj sagatavotās sastāvdaļas un pārklāj ar otru maizes gabalu, un ēdiens ir gatavs zemesriekstu sviesta želejmaizītē.