Jūs esat nolēmis uzsākt savu ēdināšanas biznesu un iesākumam atvērāt nelielu ielu restorānu tieši uz ielas, kur dzīvojat. Lielākā daļa jūsu klientu ir jūsu paziņas, tāpēc nepieviļ viņus. Turklāt viens no viņiem tikko noīrēja jums nelielu telpu, lai jūs varētu tur sākt savu Food Street Restaurant biznesu. Saimnieks izvirzīja jums nosacījumu – ja jūs nedēļas laikā varat padarīt savu biznesu rentablu, viņš piekrīt turpināt sadarbību ar jums. Jums ātri jāapkalpo apmeklētāji, rūpīgi izpētot pasūtījumus. Ne visi mīl garšvielas, kāds nevēlas sīpolus, un kādam ir jāpievieno asie pipari. Regulāri noslaukiet grila režģi, lai tas ātrāk uzkarstu restorānā Food Street.